Vi sender de fleste order indenfor 3-6  hverdage. Fragt fra 29kr.

My Teddy grå/lyseblå Kanin Bamse og rygsæk sæt med navn på

Ny vare

MyTeddy  newborn star Kanin Bamse og rygsæk sæt med navn på

Flere detaljer

359,00 kr inkl. moms

Yderligere information

MyTeddy grå og lyseblå newborn star Kanin Bamse og rygsæk sæt med navn på. 

Sættet består af en mørkeblå rygsæk (valgfri farve taske) i børnestørrelse og en stor XL newborn star  kanin bamse i lysegrå med lyseblå detaljer. Bamsen måler 32cm når den sidder og næsten 50cm i fuld længde. Den har meget lange ører, der er gode at brodere på.
Rygsækken måler: 30x25x12 cm. Der kan vælges klikspænde på rygsækken.

Der broderes navn på begge ting. Det er også muligt at få en ekstra linje med fødselsdato på bamsens andet øre og et motiv på forlommen af rygsækken. Det kan vælges i menuen. 

Der er plads til  2 linjer på bamsen en i hvert øre, af hensyn til størrelsen på bogstaverne, max 10 karakterer pr. linje. Vælg imellem de mange forskellige typer skrift og trådfarver. Ønsker du forskellige farver tråd på de to ting kan du skrive det under bemærkning.

Du kan frit vælge en anden farve rygsæk i samme størrelse, dette skrives under bemærkning. Bamsen kan ikke ombyttes, her bedes du vælge det sæt der indeholder den ønskede bamse.

Ønsker du 2 forskellige trådfarver, kan du skrive det under bemærkning. Den kan være blå på bamsen og lyseblå på tasken. Der er frit valg.30 andre produkter i den samme kategori:

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter