Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi sender med DAO og GLS fra 39kr.

Bamser med navn

Her finder du alle de søde bamser der kan få navn på. Vi har et stort udvalg med mange valgmuligheder for personlig navn eller tekst på. Vi broderer navn og tekst på bamserne. Brodering holder godt også i vask og farven på tråden falmer ikke, selvom bamsn bliver vasket ofte. 
Vi har kendte mærker som Jellycat, MyTeddy, Teddykompaniet, Cubbies og ...

Her finder du alle de søde bamser der kan få navn på. Vi har et stort udvalg med mange valgmuligheder for personlig navn eller tekst på. Vi broderer navn og tekst på bamserne. Brodering holder godt også i vask og farven på tråden falmer ikke, selvom bamsn bliver vasket ofte. 
Vi har kendte mærker som Jellycat, MyTeddy, Teddykompaniet, Cubbies og Bukowski. Alle bamser er i lækker blød kvalitet, der kan bruges fra barnet er nyfødt. 

Vi har bamserne som du gør personlige, så de passer præcis efter din smag. Du kan vælge imellem de mange skrifttyper, Trådfarver og motiver der kan broderes på. Det er dog kun nogle af bamserne der har plads til motiver.

Du kan finde elefantbamser, Kaninbamser, Hundebamser, almindelige Teddy bamser, ugle bamser, Superhelte bamser, mariehøne bamser, giraf bamser, rensdyr bamser, enhjørning bamser, pingvinbamser, løvebamser,  Dino bamser,  elgbamser og flere andre.
Der er både almndelig størrelse bamser, små bamser og store bamser.

Mere

Bamser med navn 71 varer

Underkategorier

 • Cubbies Bamser

  Cubbies bamser og bamse rygsække med navn på. Vi har et stort udvalg af de sødeste Cubbies bamser med navn på maven eller på ørene. Cubbies kommer fra England og laver nogle skønne bamser, der er lidt anderledes end mange andre søde bamser. Alle vores Cubbies bamser er store og føles store når man får dem i hånden. Måske også derfor de er så populære både hos de voksne og især hos børn. Bamser der gør børn glade. De fleste børn elsker at se deres eget navn broderet på ting. På de fleste CUbbies bamser kan der broderes navn, fødselsdato, vægt, Længde (cm) og kl på. Se det fine udvalg.

 • Kanin Bamser med navn

  Her finder du vores udvalg af søde kanin bamser, som du selv gør helt personlige.
  Børn elsker kanin bamser med deres eget navn broderet på. En sød gave til en nyfødt baby, Dåbsgave, eller barselsgave. En kanin med navn kan følge barnet i mange år. Den bliver hurtigt en god og trofast ven til sovetid. De fleste kaninbamser broderes på ørene, der er et par stykker der kan broderes på maven. 
  Store kanin bamser kan broderes med flere fødselsdata på. Det kan være navn, fødselsdato, vægt, længde og fødselstidspunkt. Du kan finde flere af de populære bamsemærker med navn på. Der er Jellyact, Teddykompaniet, MyTeddy, Cubbies, Zippies og Bukowski bamser.

 • MyTeddy

  MyTeddy er et Dansk mærke der laver bamser og sutteklude. Hos os kan du få de fleste MyTeddy ting med navne broderet på. Vi har søde og bløde kaninbamser med navn på. Ugler der fungerer som spilledåser. 

 • Alle Bamser

  Alle vores bamser med navn på finder du her. Vi har Cubbies, Jellycat, Teddykompaniet, Kids Concept, Bukowski, Mumbles og MyTeddy. Lækre bløde bamser i mange former og farver. Bamser for enhver smag. Der kan broderes navn, Fødselsdato, længde, vægt og fødselstidspunkt på. Personlige gaver til barnedåben eller som barselsgave. 

 • Teddykompaniet

  Teddykompaniet bamser med navn på. Vi har en fint udvalg af søde og bløde bamser. Der er søde kaninbamser med navn på ørene. VI har selvfølgelig også de populære teddykompaniet sutteklude med navn på. Dingliisar som de nok er mest kendt for.

 • Jellycat og Bukowski...

  Jellycat og Bukowski  laver skønne bamser i super blød kvalitet.

  Giv de søde Bukowski og Jellycat bamser som dåbsgave, fødselsdagsgave, barselsgave eller måske til din egen lille englebasse. Sød gave med personligt navn og fødselsdato på.

  Jellycat Suttekludene kan broderes med flere linjers tekst på. Her kan både være navn, fødselsdato, vægt, længde og tidspunkt på. Mange muligheder for at gøre dem helt personlige.

 • Bamser med tryk
  Fine og søde bamser med navn trykt på maven.
pr. side
Viser 1 - 50 af 71
Viser 1 - 50 af 71