Bamser med navn

Her finder du alle de søde bamser der kan få navn på.

Bamser med navn 73 varer

Underkategorier

 • Cubbies Bamser

  Cubbies bamser og bamse rygsække med navn på. Vi har et stort udvalg af de sødeste Cubbies bamser med navn på maven eller på ørene. Cubbies kommer fra England og laver nogle skønne bamser, der er lidt anderledes end mange andre søde bamser. Alle vores Cubbies bamser er store og føles store når man får dem i hånden. Måske også derfor de er så populære både hos de voksne og især hos børn. Bamser der gør børn glade. De fleste børn elsker at se deres eget navn broderet på ting. På de fleste CUbbies bamser kan der broderes navn, fødselsdato, vægt, Længde (cm) og kl på. Se det fine udvalg.

 • Kanin Bamser

  Her finder du vores udvalg af søde kanin bamser, som du selv gør helt personlige.

 • MyTeddy

  MyTeddy er et Dansk mærke der laver bamser og sutteklude. Hos os kan du få de fleste MyTeddy ting med navne broderet på. Vi har søde og bløde kaninbamser med navn på. Ugler der fungerer som spilledåser. 

 • Alle Bamser

  Alle vores bamser med navn på finder du her. Vi har Cubbies, Jellycat, Teddykompaniet, Kids Concept, Bukowski, Mumbles og MyTeddy. Lækre bløde bamser i mange former og farver. Bamser for enhver smag. Der kan broderes navn, Fødselsdato, længde, vægt og fødselstidspunkt på. Personlige gaver til barnedåben eller som barselsgave. 

 • Ugler med navn

  Søde ugler med navn på. Uglebamser med navn og Ugle sutteklude med navnpå. Vi har ugsler fra MyTeddy, Cubbies og Kids Concept. Søde og bløde bamser der gøres personlige med navn på.

 • Teddykompaniet

  Teddykompaniet bamser med navn på. Vi har en fint udvalg af søde og bløde bamser. Der er søde kaninbamser med navn på ørene. VI har selvfølgelig også de populære teddykompaniet sutteklude med navn på. Dingliisar som de nok er mest kendt for.

 • Bukowski Bamser

  Bukowski bamser med navn på. Svenske Bukowski laver de lækreste bamser med gammeldags udtryk. De er i god blød kvalitet og med ekstra lange ører, der er helt perfekte at brodere navn på. Der kan broderes både navn og fødsesdato på kanin ørene.

pr. side
Viser 1 - 20 af 73
Viser 1 - 20 af 73