Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi sender med DAO og GLS fra 39kr.

NavneBamserne.

Vi er en mindre virksomhed der broderer på alle mulige ting. Det kan være Bamser, hestdækkener, Kasketter, julesokker og alt muligt andet.

Vi har på navnebamserne valgt at fokusere på det bløde, såsom Bamser og sutteklude. Vi har også mange andre ting på lager. Vi er glade for det personlige i at brodere på tingene. Derfor vil du også finde nogle valgmuligheder hos os som du ikke finder alle andre steder.

Forretningen køres fra vores hjem i Tølløse, så vi har ikke en fysisk forretning. Det er muligt efter aftale at afhente varerne selv, eller komme med en ting der skal broderes noget personligt på.

At drive det fra vore privatadresse giver flere fordele. Dels kan tingene sælges billigere, og så er det meget fleksibelt i forhold til tid. Det gør at vi tit kan afsende varene meget hurtigt. Vi sender pakker alle ugens hverdage og ikke kun en gang om ugen. Der broderes også tit i aftentimerne, du kan derfor god få en mail om aftenen om at din pakke er på vej. Den vil dog først blive sendt dagen efter.

NavneBamserne er en del af  Nat & Vic med CVR nummer: 33526075.

Har du spørgsmål til brodering eller varer er du altid velkommen til at kontakte os. Vores mail er Mail@NavneBamserne.dk 

Vi håber at du finder noget spændende rundt på siderne. Hos os er du selv med til at gøre det personligt.