Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi sender med DAO og GLS fra 39kr.

Handelsbetingelser.

Når du handler hos os har du 14 dages returret.

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Du skal være opmærksom på at det ikke gælder special fremstillet varer, det vil sige at vi ikke tager varer der er broderet med personlige ting, som navn eller andet tekst retur. Det skyldes at varen/varene bliver specielt lavet præcis efter dine ønsker, og det vil ikke umiddelbart være muligt for os at sælge den igen til en anden kunde.

Du skal selv forholde eventuelle udgifter til returporto.

Ved kortbetaling trækker vi først beløbet når varen sendes fra os. Ved bankoverførsel og Mobilepay sætter vi først ordren igang når betaling er modtaget.

Indsigelser bedes gjort indenfor 14 dage efter modtagelse eller forventet modtagelse. Da vi så har en reel mulighed for at hjælpe.

Når du sender retur:

Hvis du ønsker at sende en vare retur beder vi dig lave en forudgående aftale med os, enten via mail eller telefon. Så er du sikker på at, varen kan returneres og vi er opmærksomme på at der er en pakke på vej til os. Pakken skal sendes til: Frederikke Nielsen Kornager 4, 2670 Greve. NavneBamserne.dk drives fra vores Private adresse og bedes derfor stilet direkte.

Der er garanti på broderingen.

Skulle der være fejl på varen, det kan være en stavefejl eller måske datofejl, sender vi selvfølgelig en ny vare, uden at det koster noget. Hvis vi ønsker den fejlbehæftede vare retur lægger vi en frankeret returpose med til varen.

Er du uheldig at et bogstav går op i syningen, laver vi selvfølgelig en ny vare eller reparerer den i det omfang det er muligt. Udgifter til det står vi for. 

Virksomhedsoplysninger:
NavneBamserne.dk er en del af Nat & Vic V/ Frederikke Nielsen CVR: 33526075 Adr: Kornager 4, 2670 Greve.