Vi sender de fleste order indenfor 48 timer.   Fragt fra 29kr.

Stor julestrøme med navn på. Rensdyr kane og julemand. Forstør

Julestrømpe med julemand, kane og navn på

Ny vare

Stor rød julesok med julemand, rensdyr, kane og broderet navn på. 

Flere detaljer

189,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Stor rød julesok med navn på. 

Bemærk at denne julesok i 2022 bliver lavet i en mørkere julerød farve, da det stof vi plejer at bruge er udgået hos vores leverandør. (ikke den mørkerøde meleret vi ellers tilbyder)

Som noget nyt (2021) kan denne julestrømpe også fået i mørkerød. Du skal blot skrive under bemærkning nederst at du ønsker den i mørkerød meleret.

Den fine julestrømpe broderes med navn på det øverste hvide stykke.

Denne nissesok er designet så der er god plads til gaver i den.
Den måler 58cm i omkreds i toppen hvor gaverne puttes i. Den er ca. 69 cm lang, så er rigtig fin stor nissestrømpe. Denne model er større end de fleste andre der kan købes i for eksempel supermarkeder. Den er lavet med gode holdbare syninger og selvfølgelig med en hank så den kan hænges op.

På julesokken er der broderet en fin guld kane med rensdyr foran og julemanden med sin store gavesæk. Et sødt og lidt gammeldags julebroderi.

En Julestrømpe med navn på kan bruges som en sød adventsgave. Den vil kunne tages frem hvert år og bringe dejlig juleminder med. Børnene elsker at stå op og kigge i julsstrømpen om morgenen.

Det er også muligt at vælge ekstra motiver som fx. 3 små stjerner, de broderes ca. midt på nissesokken. Ønsker du rød tråd til navnet øverst laver vi motivet i sølv. Ønsker du en bestemt farve til motiv kan du skrive det under bemærkning

Finder du ikke den ønskede farve tråd på listen, kan du notere farven under bemærkning nederst, sammen med navn  og skrifttype. Vi har mere end 300 farver tråd på lager.


30 andre produkter i den samme kategori:

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter