Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 dage. Vi sender med DAO og GLS fra 39kr.

Julestrømpe med julemand, kane og navn på

Ny vare

Stor rød julesok med julemand, rensdyr, kane og broderet navn på. 

Flere detaljer

169,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Stor rød julesok med navn på.  

Ny flot julerød farve. Vores mest populære julestrømpe.

Den fine julestrømpe broderes med navn på det øverste hvide stykke.

Denne nissesok er designet så der er god plads til gaver i den.
Den måler 58cm i omkreds i toppen hvor gaverne puttes i. Den er ca. 69 cm lang, så er rigtig fin stor nissestrømpe. Denne model er større end de fleste andre der kan købes i for eksempel supermarkeder. Den er lavet med gode holdbare syninger og selvfølgelig med en hank så den kan hænges op.

På julesokken er der broderet en fin guld kane med rensdyr foran og julemanden med sin store gavesæk. Et sødt og lidt gammeldags julebroderi.

En Julestrømpe med navn på kan bruges som en sød adventsgave. Den vil kunne tages frem hvert år og bringe dejlig juleminder med. Børnene elsker at stå op og kigge i julestrømpen om morgenen.

Det er også muligt at vælge ekstra motiver som for eksempel 3 små stjerner, de broderes ca. midt på nissesokken. Ønsker du rød tråd til navnet øverst laver vi motivet i guld. Ønsker du en bestemt farve til motiv kan du skrive det under bemærkning

Finder du ikke den ønskede farve tråd på listen, kan du notere farven under bemærkning nederst, sammen med navn  og skrifttype. Vi har mere end 300 farver tråd på lager.


30 andre produkter i den samme kategori:

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter