Vi sender hver dag som vi plejer, så du kan trygt bestille hos os. Fragt kun 29kr.

Julestrømpe med julemand, kane og navn på

Ny vare

Stor rød julesok med julemand, rensdyr, kane og broderet navn på. 

Flere detaljer

159,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Stor rød julesok med navn på. 

Den fine julestrømpe broderes med navn på det øverste hvide stykke.

Denne nissesok er designet så der er god plads til gaver i den.
Den måler 50cm i omkreds i toppen hvor gaverne puttes i. Den er ca. 64 cm lang, så er rigtig fin stor nissestrømpe. Denne model er større end de fleste andre der kan købes i for eksempel supermarkeder. Den er lavet med gode holdbare syninger og selvfølgelig med en hank så den kan hænges op.

På julesokken er der broderet en fin guld kane med rensdyr foran og julemanden med sin store gavesæk. Et sødt og lidt gammeldag julebroderi.

En Julestrømpe med navn på kan bruges som en sød adventsgave. Den vil kunne tages frem hvert år og bringe dejlig juleminder med. Børnene elsker at stå op og kigge i julsstrømpen om morgenen.

Det er også muligt at vælge ekstra motiver som fx. 3 små stjerner, de broderes ca. midt på nissesokken. Ønsker du rød tråd til navnet øverst laver vi motivet i sølv. Ønsker du en bestemt farve til motiv kan du skrive det under bemærkning

Finder du ikke den ønskede farve tråd på listen, kan du notere farven under bemærkning nederst, sammen med navn  og skrifttype. Vi har mere end 300 farver tråd på lager.

Navn på julesok

Motiv til julesok

18 andre produkter i den samme kategori:

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter