Vi sender hver dag som vi plejer, så du kan trygt bestille hos os. Fragt kun 29kr.

Lyserød stofble- musselin babytæppe med navn på Forstør

Lyserød stofble- musselin babytæppe med navn på

Ny vare

Øko tex Blødt lyserødt babytæppe i musselin med navn på.
øko tex

Flere detaljer

99,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Lyserødt musselin -Stofble tæppe med navn på. 

Bemærk ekstra blød Øko Tex kvalitet. Måler  ca. 70x98cm

Tæppet er i en fin lyserød farve.

Dette tæppe er i super blød kvalitet 100% bomuld. Mange stofbleer skal vaskes adskillige gange før de bliver bløde. Det behøver du ikke her. 

Det broderes navn øverst langs kanten. Ønsker du at vi brodere et bestem sted kan du skrive det under bemærkning. Du kan også vælge navn og fødselsdato i 2 linjer eller måske navn, dato, vægt og cm. Bemærk at vi højst broderer 10 bogstaver/tal pr. linje.

Der kan også vælges et motiv sammen med navnet. Det kan vælges i menuen, sammen med antal linjer og trådfarve. Navn og skrift nr, skrives nederst på siden. Husk at klikke på gem inden varen kan lægges i kurven.

Tæppet har en perfekt størrelse til at bruge som hygge tæppe, svøb eller måske efter badet. Det bløde musselin stof egner sig også godt, når man skal amme. Det er stort nok til at nå om barnet, samtidig med at kunne dække og give en rolig hyggestund.

Den store stofble/tæppe er syet i dobbelt lag. Anbefalet vask ved 40 grader og tumbling ved middel varme. Symetrien på tæppets størrelse kan variere på grund af musselinens beskaffenhed. Det vil sige at det kan virke skævt når du holder det oppe.
Størrelsen kan variere efter vask og tørring, da stoffet trækker sig sammen, ligesom stofbleer.30 andre produkter i den samme kategori:

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter