Stor lyserød Enhjørningbamse med navn på Forstør

Stor lyserød Enhjørningbamse med navn på

Ny vare

Fin lyserød enhjørning med navn eller tekst broderet på.

Flere detaljer

169,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Stor lyserød bamseenhjørning med navn på maven.

En absolut skøn bamse der bliver helt personlig med navn eller tekst på. Den har fine hvide langhårede pels detaljer på hovedet langpelset hale. og selvfølgelig et fint skinnende enhjørning horn.Søde broderede øjne og med lynlås bagpå. Her kan den formsyede pude tages ud før vask. Den tages også ud ved brodering, så bagsiden af brodering kun ses inde i bamsen.

Skøn stor bamse måler ca. 40cm. Den har en fin stor mave lige til at broderer på. Den overholder alle EU krav til plyslegetøj. Egnet fra 0 år. Enhjørning bamsen får en fin stor sjøjfe på.

Det er muligt at vælge op til 4 linjers tekst på med max 10 bogstaver pr. linje af hensyn til bogstavernes størrelse. Der kan også vælges en lille motiv sammen med navn. Bemærk at pladsen til motiv er meget lille hvis du vælges tekst i 4 linjer samtidig.

Vi anbefaler skrifttype nr. 17 og 28. De egner sig godt og står fint i flere linjer. Vælger du kun navn broderer vi det så stort som muligt. Har du et specielt ønske kan du skrive det under bemærkning. 

enhjørning bamse med tekst

motiv til bamse

30 andre produkter i den samme kategori:

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter